Llar, salut i viatges, tres assegurances imprescindibles abans de marxar de vacances 

Blog > Particulars > Llar, salut i viatges, tres assegurances imprescindibles abans de marxar de vacances 

A hores d’ara molts de nosaltres estem a punt de començar les vacances. Segurament, ja hauràs tancat tots els detalls per gaudir d’uns dies o unes setmanes de desconnexió. És a dir, ja hauràs consultat a Internet o a guies de viatge els punts d’interès turístic del teu destí; tindràs reservat l’allotjament; comprats els bitllets d’avions o posat el teu cotxe a punt, en cas de fer turisme interior. Però, ja portes amb tu les assegurances que necessites per viure un estiu sense contratemps? 

Tant si marxes lluny com a prop, els riscos existeixen i actualment, en època de pandèmia, tots som encara més conscients. Per aquest motiu, a banda de posar a la teva maleta el banyador, les xancletes, les ulleres de sol o el polar si vas a un destí nòrdic, recorda tenir a mà aquestes tres pòlisses del tot necessàries: llar, salut i viatges 

Protegeix el teu habitatge 

D’entrada, potser penses quina relació té aquesta pòlissa amb les vacances? Doncs, més de la que t’imagines. Perquè, quan marxes de viatge, el teu habitatge es queda buit. Per tant, es converteix en un blanc fàcil pels lladres, que podran accedir-hi amb més facilitat i robar-te les teves pertinences i objectes de valor.  

En aquest sentit, a banda de tenir en compte uns consells de seguretat bàsics com: tancar les finestres, la porta amb clau, deixar connectada l’alarma, dir-li al veí o veïna de confiança que et reculli el correu, deixar alguna persiana mig baixada… És del tot necessari disposar d’una assegurança de la llar amb cobertura de robatori. 

Si tens la mala sort que entrin a la teva casa, el disgust no te’l traurà ningú. Però, d’aquesta manera, si disposes d’aquesta cobertura, tindràs la tranquil·litat que podràs recuperar tot o gran part del valor dels béns sostrets. A més, també estan coberts els danys o desperfectes que els lladres ocasionin durant el robatori. Tot sempre en funció dels límits del teu contracte. És important que recordis denunciar-ho prèviament i aportis proves que demostrin que han actuat de forma violenta. 

Cuida la teva salut, vagis on vagis 

Un altra aspecte que no pots deixar de banda: la teva salut i la dels teus acompanyants és el més important. No volem cridar al mal temps, però quan estàs a l’estranger, pots patir un accident, contraure la Covid o una altra malaltia. I depenent del país on et trobis, l’assistència de qualsevol d’aquests incidents pot sortir-te molt cara, si no comptes amb una assegurança mèdica adequada.  

A més, des de l’any passat, s’han incorporat tota una sèrie de cobertures relacionades amb la Covid-19. Per exemple, s’inclouen les despeses mèdiques en cas de presentar símptomes relacionats amb el coronavirus o proves PCR, prescrites per un metge, fins al límit establert a les condicions generals de la teva pòlissa. 

De fet, a l’hora de contractar aquesta pòlissa és molt important que revisis que inclou la cobertura de despeses mèdiques ja que, probablement, és l’aspecte més important. Altres de les cobertures més freqüents són: l’atenció mèdica d’emergència; despeses per hospitalització, medicaments i anàlisis realitzades; la repatriació sanitària; el retorn a casa anticipat en cas d’hospitalització d’un familiar; la prolongació d’estada per prescripció mèdica en cas de contagi, etc. A més, segurament la teva pòlissa també t’oferirà atenció telefònica 24 hores per proporcionar-te tota la informació pràctica sobre els centres mèdics més pròxims on pots ser atès. 

Viatja amb seguretat 

En la mateixa línia de gaudir de les teves vacances amb més garanties i tranquil·litat, també, s’ha disparat l’interès per les pòlisses de viatges que inclouen l’anomenada cobertura COVID-19. Les despeses mèdiques; costos de cancel·lació del viatge en cas de contagi; assistència mèdica i l’hospitalització per positiu en la destinació; proves PCR; repatriació, entre altres, són algunes de les més ben valorades. Per tot plegat, aquest estiu aquestes assegurances tornen a ser del tot necessàries, tant si fas un viatge de curta durada per Europa o Espanya, com si optes per llargues estades o te’n vas a altres continents.  

A més, a banda dels possibles incidents que puguis tenir relacionats amb la Covid o amb altres qüestions, com pot ser la pèrdua o robatori de l’equipatge o l’endarreriment dels vols, comptar amb aquest tipus de pòlissa s’està convertint en un requisit obligatori per poder entrar a alguns països com per exemple: Costa Rica o Tailàndia, entre altres. Per això, la seva demanda s’ha situat entre el 55 o 60%, a diferència d’altres anys, que no superava el 30%.  

En definitiva, tenint en compte la inestabilitat i inseguretat dels temps actuals, comptar amb determinades pòlisses específiques t’ofereix el plus de seguretat que necessites. A Cobertis som conscients d’aquesta inquietud. Per això, posem a la teva disposició un ampli ventall d’assegurances perquè puguis gaudir de les teves vacances com et mereixes. En cas de dubtes, estarem encantats d’assessorar-te i indicar-te quines cobertures són indispensables en el teu cas i de quines pots prescindir perquè ja les tens cobertes en altres pòlisses, evitant duplicitats. 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *