No t’arrisquis a esquiar sense assegurança!

Blog > Particulars > No t’arrisquis a esquiar sense assegurança!

L’esquí cada vegada compta amb un major nombre de seguidors. A Espanya prop de 8 milions d’esportistes el practiquen cada any. Ara bé, malgrat la seva consideració d’esport segur, no podem obviar determinats riscos com: patir una caiguda- amb lesions més o menys greus-, xocar amb altres esquiadors o ser rescatat en pista, entre altres.

Aquest tipus d’incidents acostumen a suposar uns costos molt elevats pels usuaris. Per exemple, la despesa del rescat d’un esquiador pot oscil·lar entre els 700 a 5.000 € en el cas que el trasllat necessités l’ús d’un helicòpter. Per tant, arriscar-se a esquiar sense haver contractat una assegurança pot suposar una important despesa econòmica.

Si vols curar-te en salut i poder fer front a qualsevol cost derivat de la pràctica d’aquest esport; el més aconsellable és contractar una assegurança. Bàsicament, podem diferenciar entre dos tipus de pòlisses: la que es contracta quan practiquem aquest esport dins d’Espanya i l’assegurança de viatge que es contracta quan s’esquia a l’estranger.

En el cas del primer grup s’inclouen les pròpies assegurances de les estacions d’esquí que cobreixen el rescat en pista, primers auxilis i trasllat a l’hospital. Ara bé, és important que revisem les cobertures que ens ofereixen a pista, perquè no totes són iguals. Ara bé, si vols gaudir de plena tranquil·litat, pots contractar una pòlissa prèviament per practicar aquest esport de forma puntual o per a tota la temporada d’esquí.

D’altra banda, al segon grup es troben les assegurances de viatge que generalment cobreixen despeses mèdiques, trasllats, repatriació, així com Responsabilitat Civil com els danys a tercers, tant mentre esquies com durant la resta de la teva estada a l’estranger.

Sens dubte, aquest tipus de pòlisses són imprescindibles si esquiem fora del país. Durant els mesos d’hivern a molts de nosaltres ens agrada anar a Andorra o França. Destinacions que com es troben tan pròximes a Espanya, molts esportistes consideren que no cal contractar una assegurança de viatge.

No obstant això, encara que siguin llocs propers no deixen de ser un altre país i en ells no estem coberts per la Seguretat Social. Si bé és cert, amb la targeta sanitària europea és possible accedir al reemborsament d’una part de les despeses sanitàries, però no sempre en la seva totalitat. A França, per exemple, només reemborsen un 70% i l’altre 30% l’ha de pagar l’usuari. I en el cas d’urgències o hospitalitzacions aquest import acostuma a ser bastant elevat.

En definitiva, ara que estem en plena temporada d’esquí és fonamental que abans de posar-nos l’equipament o lliscar pista avall comptem amb una assegurança adient que ens protegeixi davant de qualsevol incident o imprevist. Des de Cobertis t’oferim l’assegurança TripleSport per donar-te cobertura i tranquil·litat mentre practiquis aquest esport, durant tot l’any i arreu del món.

Tant si esquies com si fas snowboard, amb la nostra assegurança està inclosa la cobertura de Responsabilitat Civil, el reemborsament forfait de temporada per accident, el rescat i assistència a pistes, entre altres. A més, TripleSport és la primera assegurança del mercat que cobreix múltiples esports. A banda de l’esquí, també està inclòs el running, la natació i el ciclisme a qualsevol part del món. Informa’t amb nosaltres!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *