Nova web per ampliar els serveis als clients

Blog > Cobertis > Nova web per ampliar els serveis als clients

Cobertis, la vostra corredoria d’assegurances, estrena nova web i ho fa amb la voluntat d’oferir un servei més complet als nostres clients.

La web, disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès), està pensada per facilitar al màxim la nostra relació amb els clients i des d’ella podran descarregar-se la nostra app exclusiva. De fet, l’app de Cobertis és una de les apostes fortes de la companyia, ja que millora l’experiència del client i li permet accedir a les seves dades personals, comunicar un sinistre, enviar documents, fer verificacions d’auto i trucades d’assistència 24h, fer els seus pagaments i consultar productes.

Des de la nova web el client també pot accedir al catàleg de serveis, a l’espai de compra online (eMarket), al seu espai personal (eClient), als productes disponibles i a les novetats més innovadores. A més, podrà reservar visita per a un assessorament personalitzat i demanar assistència 24 hores.

La web també compta amb un espai en desenvolupament continu dedicat a la informació del sector assegurador, que resol d’una manera entenedora els dubtes que pugui tenir qualsevol particular sobre els diversos productes del mercat, com ara assegurances de vida, mèdiques, de viatge, d’esports, de transport de mercaderies, de ciberrisc, etc.

Entra-hi per fer-hi un cop d’ull: www.cobertis.com

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *