Preguntes y respostes sobre l’assegurança de salut

Blog > Particulars > Preguntes y respostes sobre l’assegurança de salut

El 20,6% de la població espanyola ja compta amb una assegurança de salut, unes dades que any rere any van en augment. I és que són molts els beneficis que aporta tenir contractada una assegurança de salut com ja us comptàvem en aquest article del nostre bloc sobre els seus principals avantatges.

Avui, més enllà, us volem solucionar alguns dels dubtes que més ens transmeten els nostres clients abans de contractar una assegurança de salut. A més, si després de llegir aquest article seguiu tenint algunes preguntes entorn d’aquesta assegurança, us animem a deixar-nos-les en comentaris, i us les resoldrem.

Puc escollir metge, o he de ser atès pel qui em toca?

Amb una assegurança de salut privada, teniu la llibertat d’escollir el professional mèdic que preferiu que us visiti, dins d’un ampli quadre de metges i centres. D’aquesta manera, podreu decidir en funció de la proximitat del centre, de les opinions que ja tingueu sobre aquest professional, etc.

L’assegurança de salut em cobrirà el dentista dels meus fills?

A priori, l’assegurança dental no sol ser una prestació que s’inclogui a l’assegurança de salut. Ara bé, si així ho desitges, pots contractar una pòlissa dental exclusivament per completar les cobertures de la teva assegurança de salut.

En cas d’ingrés, el meu acompanyant es pot quedar amb mi a l’hospital?

A diferència de la sanitat pública, els centres o els hospitals privats solen oferir al pacient una habitació individual, que en la majoria de casos sol comptar amb un llit per a l’acompanyant.

Què significa contractar una assegurança de salut privada sense copagament?

Aquest tipus de contractació fa referència al fet que no hauràs de pagar cap cost addicional per proves o diagnòstics, més que la prima de l’assegurança.

Si necessito fer una consulta online en diumenge, m’atendran?

Les assegurances de salut tenen un servei de vídeoconsulta i orientació telefònica els 365 dies de l’any, les 24 hores. D’aquesta manera, sempre tindràs la tranquil·litat de saber que hi ha un professional mèdic a l’altra banda per atendre’t i orientar-te en cas de dubte.

Puc fer ús de tots els serveis mèdics des del primer dia de contractació de l’assegurança?

Les assegurances de salut privades solen tenir el període de carència, que és el temps que ha de passar des de la seva contractació fins que es poden sol·licitar determinats serveis, com solen ser proves d’alt diagnòstic, hospitalitzacions o intervencions quirúrgiques no urgents.

L’assegurança de salut cobreix la cirurgia plàstica?

En funció de les cobertures incloses, l’assegurança de salut pot cobrir les intervencions de cirurgia plàstica reconstructiva, per esmenar els danys físics que s’hagin produït al cos arran d’un accident, operació mèdica, malaltia, etc.

Aquestes són només algunes de les preguntes més comunes sobre l’assegurança de salut privada. Si teniu més dubtes, podeu escriure’ls als comentaris o bé posar-vos en contacte amb nosaltres i us els resoldrem. A Cobertis us oferim l’assegurança de salut amb un descompte de fins al 20% en la contractació (campanya fins al 01/01/2023).

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *