Prepara la teva empresa per al Black Friday 

Blog > Empreses > Prepara la teva empresa per al Black Friday 

El Black Friday ja està aquí i cada any són més els que aposten per començar les seves compres nadalenques en aquesta data, especialment a través d’Internet.

El passat any en plena pandèmia les vendes van augmentar un 27% respecte a l’any anterior segons Salesforce, i el 47% de les compres es van realitzar a través dels mòbils. Per la seva part, el portal Sitecore en el seu estudi Holiday Shopping Trends 2021 confirma que aquest any el Black Friday atraurà al 75% dels consumidors entre 18 i 44 anys.

Amb aquestes bones dades les empreses han d’estar preparades i garantir als usuaris una compra segura. Per això, us deixem algunes recomanacions que s’han de gestionar abans perquè aquest dia tot vagi sobre rodes.

Consells per garantir una compra segura:

Augment de tràfic: El primer de tot és preveure aquest possible increment de l’activitat a la web, especialment si disposa de l’opció de compra en línia, per tal de fer alguna millora a la web o el servidor és important realitzar-la amb marge suficient per a què aquest dia no falli.

Actualitzacions al dia: És important que, per evitar fisures de seguretat i problemes tècnics, la pàgina web, i més en concret la part de e-commerce estigui actualitzada degudament amb l’última versió necessària, especialment si es tracta de pluggins, es pot derivar en un problema major i arruinar el Black Friday tant a l’empresa com als clients.

Eines davant ciberdelictes: En un dia on les compres en línia augmenten, també hi ha virus i hackers, que aprofiten aquest creixement del trànsit per robar dades. Per això, és important estar previnguts i comptar amb eines de seguretat que eviten ciberatacs.

Antivirus i tallafocs: Des dels ordinadors que operen a les empreses també poden ser una porta d’entrada per a ciberdectes, per aquesta raó, és important estar previnguts i comptar amb antivirus i tallafocs que protegiran davant els atacs de malware, especialment davant un dels més populars com el ransomware.

Xarxa VPN: En aquestes dates especials on es preveu un gran augment a les compres és important saber gestionar les dades, s’ha de comptar amb una xarxa VPN, és dir una xarxa virtual que deixa que els treballadors es connectin des de diferents llocs i poder gestionar les dades de manera segura.

Certificat de seguretat SSL: Amb aquest certificat integrat a la web es garanteix una connexió segura entre dos sistemes aconsiguient protegir qualsevol informació confidencial i impedint el robatori d’informació.

Ciberseguretat: En el cas de que es produeixi una paralització del servei durant el Black Friday o un ciberatac, és important comptar amb una assegurança que us ajudi a restablir les dades en la major brevetat i ens cobreixi davant qualsevol problema que pugui ocórrer a causa del ciberdelicte, inclosa la responsabilitat civil davant de tercers.

En conclusió, si tens un negoci i vols protegir-lo per al Black Friday no dubtis a consultar-nos, des de Cobertis  t’ajudarem a trobar la millor solució per a la teva empresa.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *