Principals beneficis de l’assegurança de vida

Blog > Particulars > Principals beneficis de l’assegurança de vida

És comú que moltes persones, abans de contractar una assegurança de vida, es qüestionin si és una decisió encertada o simplement una altra despesa addicional a les ja existents; o si és aviat o tard per fer-ho. Des de Cobertis, ho tenim clar: mai no és mala decisió contractar una assegurança, i com més aviat millor.

L’assegurança de vida (no l’hem de confondre amb l’assegurança de decessos) us donarà la tranquil·litat de saber que, sense importar el que passi, la vostra família tindrà l’oportunitat de mantenir el nivell de vida durant el temps necessari per adaptar-se a la nova situació

Per això, avui volem compartir les principals cobertures per aquest tipus d’assegurances:

  • Indemnització per defunció: És la cobertura més coneguda, garantint un pagament als beneficiaris en cas de defunció del titular. La quantitat indemnitzada pot variar segons els termes de la pòlissa.
  • Indemnització per invalidesa (temporal o permanent): Segons les garanties contractades, es pot rebre una indemnització en cas d’invalidesa.
  • Despeses de sepeli: Encara que aquesta cobertura és més comuna en les assegurances de defunció, les assegurances de vida també poden incloure avenços de diners per cobrir despeses relacionades amb el sepeli, una ajuda apreciada en situacions difícils.
  • Testament notarial online: Facilita la gestió de l’herència en proporcionar opcions per fer un testament notarial en línia.
  • Indemnització per al pagament del capital pendent de la hipoteca: Aquest aspecte és útil en préstecs hipotecaris. En cas de mort o invalidesa del responsable inicial del pagament, l’assegurança de vida assumeix les quotes pendents i permet l’amortització del capital pendent.
  • Despeses de liquidació de l’impost de successions/donacions: Aquesta assegurança pot cobrir fins a 2.500€ per fer front als impostos associats a herències o donacions després de la mort del titular.
  • Orientació i segona opinió mèdica: Encara que no totes les assegurances inclouen aquesta cobertura, és essencial conèixer que alguns sí que ofereixen serveis d’orientació mèdica i segones opinions.

A més d’aquestes cobertures esmentades, hi ha altres garanties que les assegurances de vida poden incloure per brindar protecció i tranquil·litat a les famílies. Si dubtes o necessites assessorament sobre aquest tipus d’assegurances, contacta’ns. Estarem encantats d’ajudar-te!

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *