Principalss cobertures de l’assegurança per a gossos

Blog > Particulars > Principalss cobertures de l’assegurança per a gossos

Com ja sabeu, el Congrés dels Diputats va aprovar, el mes passat, la Llei de Benestar Animal, que regula la protecció dels drets i el benestar dels animals.

Són molts els aspectes que es determinen en aquesta nova regulació estatal (fins ara eren les autonomies que tenien les seves pròpies normes), però avui us volem parlar d’un punt que està relacionat directament amb el nostre sector, i és l’obligatorietat d’un assegurança de responsabilitat civil per a gossos.

L’assegurança de responsabilitat civil cobreix els danys personals o materials que el vostre gos pugui ocasionar a tercers. Però més enllà de la responsabilitat civil, els assegurances per a mascots també tenen altres cobertures, i en volem parlar avui.

Principals cobertures de l’assegurança per a gossos

  • Responsabilitat civil: es garanteix que serà l’assegurança qui assumeixi l’obligació d’indemnitzar fins al límit contractat els danys causats a tercers pel teu gos.
  • Defensa jurídica, en el cas que a conseqüència de l’actuació del vostre gos us enfronteu a un procés jurídic.
  • Reemborsament dels despeses veterinàries per accident o malaltia. En aquest cas, poden cobrir fins al 100% de la despesa si es tracta de centres concertats per la companyia.
  • Pot incloure servei de telemedicina cada dia de l’any.
  • Indemnització per robatori o defunció. Aquest assegurança pot arribar a indemnitzar-vos amb una quantitat establerta si el vostre gos mor per una malaltia.
  • Despeses de sacrifici. Encara que no cobreix el reemborsament total, l’assegurança per a gossos pot abonar una quantitat (establerta a la pòlissa) per cobrir part de les despeses de sacrifici o eliminació de restes.

Aquestes són només algunes de les cobertures de l’assegurança per a gossos que, com veieu, us aportarà tranquil·litat durant la vida de la vostra mascota més enllà de la seva obligatorietat.

Contacteu amb Cobertis si teniu dubtes o voleu més informació sobre això. Us assessorarem i oferirem la solució que millor encaixi amb les vostres necessitats.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *