Protegeix el teu negoci amb una assegurança de ciber aquest Black Friday 

Blog > Empreses > Protegeix el teu negoci amb una assegurança de ciber aquest Black Friday 

Aquest divendres és el Black Friday, el dia que s’inaugura la temporada de compres nadalenques amb rebaixes significatives a moltes botigues. Si teniu un negoci de venda, sabreu que molts consumidors aprofiten aquest dia per aconseguir els regals a un millor preu.

Tot i això, a causa del creixement de les compres en línia durant aquesta campanya, també ha augmentat la incidència de ciberatacs. Alguns dels riscos més comuns durant el Black Friday inclouen:

  • Suplantació d’identitat de botigues: Els estafadors poden crear llocs web que es fan passar per botigues legítimes per enganyar els compradors i robar les dades personals i financeres.
  • Robatori de dades: Les bretxes de seguretat i l’exposició de dades personals són riscos significatius durant el Black Friday, ja que les empreses es poden veure aclaparades pel trànsit i no sempre garanteixen la seguretat de les dades dels clients.
  • Estafes online: els ciberdelinqüents solen aprofitar l’alta demanda d’ofertes per enviar correus electrònics de pesca (phishing) que intenten robar informació personal i financera.
  • Malware i virus: poden distribuir malware i virus a través d’enllaços maliciosos o adjunts a correus electrònics i anuncis falsos que ofereixen ofertes de Black Friday.
  • Robatori d’identitat: solen robar informació personal i utilitzar-la per cometre fraus, com ara obrir comptes a número de la víctima o fer compres amb targetes de crèdit robades.

En resum, el Black Friday presenta riscos cibernètics, però amb precaució i vigilància pot reduir la probabilitat de ser víctima d’estafes o atacs en línia durant aquests dies. Us compartim algunes recomanacions:

  • Manteniu els vostres sistemes actualitzats per prevenir vulnerabilitats o bretxes en el programari.
  • Habilitar l’autenticació de dos factors per protegir la informació dels clients contra atacs de pesca.
  • Utilitzeu una plataforma de pagament fiable.
  • Capacitat als empleats en seguretat cibernètica. Sovint, els atacs a les empreses ocorren a causa de descuits en els procediments dels empleats. La prevenció i la formació són fonamentals en aquest sentit.

Finalment, us recomanem comptar amb una assegurança de ciber que us proporcionarà un extra de tranquil·litat. Si voleu obtenir més informació sobre aquest tipus d’assegurança, contacteu-nos!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *