Protegeix els regals de Nadal

Blog > Particulars > Protegeix els regals de Nadal

S’acosten les festes de Nadal i amb elles el moment de cagar el tió a unes cases i l’arribada del Pare Nadal a unes altres. Sigui com sigui, nens i grans esperen la Nit de Nadal amb molta il·lusió per poder obrir els seus anhelats regals.

Però aquest any sembla que tindrà alguna dificultat a causa dels problemes de desproveïment i l’augment de costos que pateix Europa i més concretament Espanya, cosa que està provocant un avenç en les compres de regals que van arrencar amb la campanya del Black Friday el novembre passat. Tot i aquest escenari, la despesa en regals per a aquestes festes es dispara un 14% per sobre de nivells prepandèmia, segons el 17è Estudi de Consum Nadalenc realitzat per Deloitte, que atribueix a l’absència de limitacions i les ganes de donar-se capritxos tals augment.

De la mateixa manera, l’estudi recull que el 36% de les compres seran en línia, set punts per sobre de les realitzades el 2019. Una cosa molt significativa que revela el canvi de comportament del consumidor on la tecnologia cada cop cobra més força.
Aquest augment digital també es veu reflectit als regals. Cada dia són més els que prefereixen consoles, ordinadors, mòbils o drones en aquesta època nadalenca. Per contra, altres opten per regals més esportius, com ara bicicletes o patinets, que a més d’ajudar-los a estar en forma poden servir-los com a mitjà de transport. I molts altres opten per regalar escapades ara que sembla que es poden reprendre, ja que ha augmentat un 91% el consum de viatges, segons l’estudi anteriorment esmentat.

Però tots poden patir accidents, robatoris, trencaments o pèrdues que poden causar problemes. Per aquesta raó, una de les millors opcions és adquirir una assegurança especialitzada que protegirà aquest regal en cas que arribi a passar qualsevol eventualitat. Per això, el millor és acudir a un professional especialitzat perquè ens pugui aconsellar sobre quina és la millor pòlissa per a cada regal i què inclou a les seves cobertures, com ara:

  • Assegurança per a dispositius mòbils. Si aquestes festes regales un smartphone protegiu-lo de trencaments, pèrdues o robatoris amb una assegurança ad hoc per a aquest tipus de dispositius. A més, algunes pòlisses cobreixen també un altre tipus d’accidents com en cas que es mulli i no es pugui utilitzar o falli algun component.
  • Assegurança de la llar per a ordinadors, televisors i consoles. En el cas que optis per aquests regals és important conèixer que es poden incloure a l’assegurança de la llar per donar-los protecció, especialment en cas de trencament o robatori. Per això, et recomanem que avisis a la persona que li regalaràs perquè pugui realitzar el tràmit el més aviat possible.
  • Assegurança de patinet. Encara que de moment no és obligatori si és recomanable ja que com qualsevol altre mitjà de transport pot ocórrer algun accident i aquestes pòlisses ens protegirà tant a nosaltres com a tercers, a més també estarem coberts davant de robatoris.
  • Assegurança de bicicletes. Si aquest Nadal el teu regal escollit és una bicicleta no oblidis assegurar-la amb una pòlissa específica, ja que els ciclistes són dels més desprotegits en carreteres i carrers, i és una manera d’estar segur davant de qualsevol accident que els pugui ocórrer, així com davant del robatori o la pèrdua de la bicicleta.
  • Assegurança de drons. Segons la legislació actual és obligatori comptar amb una assegurança de Responsabilitat Civil per a drones ja que et protegirà davant de tercers en cas d’accident ia més en cas de trencament o pèrdua també estarà protegida. Els únics exempts són els considerats de joguina, és a dir, aquells el pes dels quals no supera els 250 grams.
  • Assegurança de viatge. Sí, per contra, prefereixes regalar experiències com un viatge, és important comptar amb una assegurança de viatge que ens garanteixi una bona cobertura en cas que ens passi qualsevol eventualitat. Especialment en aquests moments d’incertesa en què les restriccions es tornen a ampliar a molts països i ciutats.

D’aquesta manera, ens garantirem tranquil·litat en cas que el regal estigui trencat, defectuós, o li passi qualsevol accident durant el seu ús.

A Cobertis estem a la teva disposició per donar-te la millor solució per a cadascun dels teus regals. Si tens qualsevol dubte, consulta’ns, els nostres professionals t’aconsellaran perquè aquest esperat Nadal el més important sigui gaudir dels teus al seu costat.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *