Protegeix la teva empresa durant les vacances

Blog > Empreses > Protegeix la teva empresa durant les vacances

Estiu, i concretament agost, és el període en què més empreses “baixen la persiana” per prendre unes merescudes vacances. Tot i així, només el 18% de les empreses decideix tancar completament i la majoria prefereix reduir la seva activitat, però mantenir el negoci obert.

Si sou autònoms o teniu una pime, potser per gaudir de les vostres vacances no us quedi més remei que tancar a l’estiu, així que heu de tenir en compte que els riscos més comuns a què estan exposades les empreses durant l’any, a època d’estiu, amb les instal·lacions tancades, es poden incrementar.

Per això, és imprescindible que, abans de començar a gaudir dels vostres dies de descans, protegiu el vostre negoci amb una assegurança multirisc, que unifiqui tots els possibles sinistres en un únic contracte, proporcionant cobertura davant de qualsevol contratemps.

L’assegurança multirisc inclou cobertures comunes que protegeixen la teva empresa davant dels riscos més freqüents (com incendis o inundacions, entre d’altres), però també poden incloure garanties específiques relacionades amb el tipus de negoci o les característiques de l’activitat que facis.

Algunes de les cobertures que et poden donar tranquil·litat mentre estàs de vacances són:

  • Furts, robatoris i accions delictives. Un negoci tancat és “un caramelet” per als delinqüents, que solen actuar en zones on no hi ha vigilància durant l’estiu.
  • Danys imprevistos causats per tercers. Actes vandàlics que causin el trencament de vidres d’aparadors, càmeres de seguretat o danys a vehicles de l’empresa estan coberts.
  • Desperfectes en mercaderies durant l’emmagatzematge: Danys en productes a causa de problemes imprevistos al magatzem.
  • Errors elèctrics: Protecció contra danys en equips electrònics a causa de pujades inesperades de tensió a la xarxa elèctrica.

Encara que no és obligatori contractar aquest tipus de pòlisses, és altament recomanable, ja que ofereix una protecció addicional davant d’imprevistos. A més, podreu gaudir de les vostres vacances, ja que, en cas de sinistre, el nostre equip s’encarregarà de tramitar les gestions necessàries perquè no hàgiu de fer-ho vosaltres.

A Cobertis us oferim l’assegurança multirisc més completa per minimitzar els contratemps que pugui enfrontar la vostra empresa durant el període estival, però també durant l’any.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *