Renovem la certificació ISO 9001

Blog > Broker > Renovem la certificació ISO 9001

Un any més Cobertis ha superat de forma satisfactòria la renovació amb adaptació a l’ISO 9001, realitzada per Aenor.

L’auditor ha destacat, entre d’altres aspectes, la posada en marxa a la corredoria de la nova plataforma de comunicació interna i de coneixement, Bteam.

“Aquest últim any hem adequat el nostre sistema de gestió a les exigències d’aquesta certificació, revisada per l’Organització Internacional de l’Estandarització per adaptar-la a les necessitats i pràctiques de negoci actuals, que busca incrementar la confiança en els productes i serveis de les empreses certificades i la capacitat d’aquestes organitzacions de satisfer les expectactives dels seus clients i parts interessades”, explica Oriol Batlle, soci director de Cobertis.

L’ISO 9001 és una norma de sistemes de gestió de qualitat (SGC) reconeguda internacionalment i un referent mundial en SGC, que supera ja el milió de certificats a tot el món i molt atractiva per a tot tipus d’organitzacions, ja que se centra en els processos i en la satisfacció del client.

Aconseguir implementar aquesta norma a l’empresa assegura la infraestructura, els procediments, els processos i els recursos necessaris per garantir l’excel·lència del servei i tenir majors taxes de venda i creixement. A més, és un avantatge competitiu indiscutible, ja que la seva implementació és voluntària.

Aquest estàndard de qualitat, desenvolupat per l’Organització Internacional de Normalització, és una eina per millorar la qualitat dels productes, els serveis i el funcionament de l’empresa, en benefici, sobretot, dels seus clients i treballadors.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *