Rentabiliza els estalvis de la teva empresa amb una assegurança

Blog > Empreses > Rentabiliza els estalvis de la teva empresa amb una assegurança

L’increment dels preus del mercat, juntament amb altres casuístiques, fan que avui l’estalvi en una empresa no sigui una pràctica fàcil. Tot i així, disposar d’estalvis en un negoci pot comportar beneficis econòmics i certa tranquil·litat i estabilitat.

La situació de cada empresa o negoci és diferent, per això a Cobertis estudiem cada cas per oferir-vos el millor producte d’estalvi en funció de les vostres necessitats.

Avui volem parlar-vos de les assegurances de vida-estalvi, una alternativa a altres productes financers per assegurar-se un capital a curt o llarg termini.

Les dues característiques principals:

  • Reuneixen els avantatges de les assegurances de vida risc i els plans d’estalvi. A més, es poden fer aportacions úniques, o periòdiques (quan vagi millor).
  • Garanteixen una rendibilitat definida, és a dir, l’asseguradora i el client, en aquest cas l’empresa, estableixen un estalvi a un termini determinat, durant el qual la companyia garanteix uns interessos i el capital aportat.

Hi ha diversos tipus d’assegurances d’estalvi, algunes us les explicàvem aquí.

Però avui us volem parlar de les assegurances d’estalvi amb un venciment fix, que garanteixen una rendibilitat certa al final del període fixat a la pòlissa, sense la necessitat d’esperar a llarg termini per obtenir resultats.

És un producte de baix risc i amb una gran liquiditat que, a més, compta amb importants avantatges fiscals, atès que no es tributa per la rendibilitat que s’obté, excepte quan es rescata.

A Cobertis comptem amb un departament especialitzat dins la nostra corredoria dedicat a oferir el millor assessorament personalitzat i els millors productes d’estalvi i inversió, si esteu interessats a estalviar, contacteu-nos!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *