Rentabiliza els teus estalvis amb una assegurança de vida-estalvi

Blog > Particulars > Rentabiliza els teus estalvis amb una assegurança de vida-estalvi

Tot i que som conscients que cada cop és més difícil estalviar, la veritat és que és una pràctica que, a la llarga, ens pot comportar beneficis econòmics i certa tranquil·litat i estabilitat, ja sigui pensant en la nostra jubilació o en el futur de la nostra família.

La situació personal i familiar de cada persona és diferent, per això a Cobertis estudiem cada cas per oferir-vos el millor producte d’estalvi en funció de les vostres necessitats.

Avui volem parlar-vos de les assegurances de vida-estalvi, una alternativa als plans de pensions i altres productes financers per assegurar-se un capital amb vista a la jubilació.

Les dues característiques principals:

  • Reuneixen els avantatges de les assegurances de vida risc i els plans destalvi. A més, es poden fer aportacions úniques, o periòdiques (quan et vagi millor).
  • Garanteixen una rendibilitat definida, és a dir, l’asseguradora i el client, estableixen un estalvi a un termini determinat, durant el qual la companyia garanteix un rendiment per al capital aportat.

Hi ha diversos tipus d’assegurances d’estalvi, algunes us les explicàvem aquí.

Però avui et volem parlar d’una modalitat d’aquesta assegurança d’estalvi amb venciment a un any, de manera que garanteixen una rendibilitat fixa al cap de 12 mesos, sense que s’hagi d’esperar a llarg termini per obtenir resultats. Això sí, casos com aquest, cal fer una aportació mínima de 3.000€ a l’inici del contracte d’assegurança, i màxima de 100.000€.

Per tot això, és un producte de baix risc i amb una gran liquiditat que, a més, compta amb importants avantatges fiscals, atès que no es tributa per la rendibilitat que s’obté, excepte quan es rescata.

A Cobertis comptem amb un departament especialitzat dins la nostra corredoria dedicat a oferir el millor assessorament personalitzat i els millors productes d’estalvi i inversió, si esteu interessats a estalviar, contacteu-nos!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *