Revisa el teu cotxe i la documentació abans de sortir de viatge

Blog > Particulars > Revisa el teu cotxe i la documentació abans de sortir de viatge

Arriba l’estiu i, poc o molt, moltes famílies surten uns dies de viatge. I estem segurs que enguany, a causa de la situació provocada per la Covid-19, molts de vosaltres ho fareu amb cotxe. Ser propietari d’un cotxe, comporta una sèrie d’obligacions i despeses que sempre cal tenir en compte, però, abans de les vacances, són força importants tenir-les al dia.

Que encara no li toqui cap revisió periòdica al teu cotxe, no vol dir que puguis oblidar-te del seu manteniment. Una superficial revisió dels nivells (oli, anticongelant, eixugaparabrises, llums, líquid de frens) pot evitar sorpreses indesitjables en qualsevol situació. Si manca algun consumible és millor resposar-lo ara que haver-ho de lamentar després.

Un altre aspecte a tenir en compte és la pressió de les rodes, de l’estat dels eixugaparabrises i de la posició de les llums. Sempre cal mantenir-los en bon estat, però no està de més que comprovis la seva utilitat abans d’emprendre un viatge. Fer aquestes revisions no requereixen coneixements previs, però si no ho tens clar, sempre és aconsellable que demanis ajuda a un professional.

Abans d’agafar el cotxe és molt important tenir a mà la documentació pertinent del vehicle, amb l’assegurança vigent, i recordar la Carta Verda si sortim a l’estranger.

En aquest sentit, la millor assegurança d’automòbil, serà sempre la que garanteix la cobertura més completa, en cas d’un accident o sinistre. Una bona assegurança no és una despesa, sinó tot el contrari, ha de ser considerat una inversió.

L’assegurança mínima que s’ha de contactar per llei, ja que està destinat a cobrir els danys que s’ocasionin a tercers, tant materials, com corporals; és la cobertura de Responsabilitat Civil, i és obligatòria per a tots els vehicles.

Tot i això, des de Cobertis també recomanem la cobertura d’assistència en carretera o viatge, que és un aspecte fonamental en una assegurança i que ara, davant d’aquests dies de viatges, és indispensable. Si voleu assessorament, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem.

 

Mercè Soriano 

Gestora personal de sinistres

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *