Tens una empresa? És moment de revisar les teves assegurances

Blog > Empreses > Tens una empresa? És moment de revisar les teves assegurances

A mesura que l’any arriba al final, és moment de reflexionar sobre un aspecte fonamental per a totes les empreses: la renovació de les seves assegurances.

Moltes vegades, a Cobertis ens trobem amb empreses que, per inèrcia o per manca d’assessorament, opten per la renovació automàtica de les seves pòlisses, passant per alt qüestions crucials que, des de la nostra corredoria, com a experts en assegurances, recomanem considerar.

Sabem que moltes empreses esperen a aquest moment per negociar preus i ajustar les cobertures de les seves pòlisses, però encara hi ha alguna cosa més crucial que han de considerar: han canviat les seves circumstàncies durant l’any?

Pot ser que hagin contractat més empleats, adquirit nova maquinària, canviat les instal·lacions o expandit les activitats, o potser han tingut un creixement en els seus ingressos. Tots aquests canvis s’han de tenir en compte en renovar la seva assegurança, ja que, com acostumem a dir, les assegurances només cobreixen el que està declarat i acceptat a la pòlissa. Per tant, si alguna cosa ha canviat durant l’any, les assegurances també ho han de fer!

En aquest sentit, a Cobertis volem fer-ho fàcil. Comptem amb un equip especialitzat en la gestió de riscos per a empreses que s’encarrega d’analitzar les vostres necessitats i les vostres circumstàncies. Ens assegurem que comenceu el nou any amb les assegurances que realment necessiteu.

Identificarem els riscos que poden afectar el vostre negoci, treballarem en la seva prevenció, i, si passa algun imprevist, gestionarem els sinistres de manera que la vostra empresa pateixi el menor impacte possible.

Així que, si sou propietaris d’una empresa i teniu segurs que heu de renovar al final de l’any, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres. Som aquí per analitzar la vostra situació actual i, si cal, adaptar les assegurances perquè pugueu seguir amb la vostra activitat empresarial amb total tranquil·litat. La seguretat del vostre negoci és la nostra prioritat.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *