Tens una empresa? Protegeix-la amb una assegurança CIBER

Blog > Empreses > Tens una empresa? Protegeix-la amb una assegurança CIBER

Setembre és, per a la majoria, un mes de tornada a l’escola o a l’oficina. També és el mes en què molts ens posem nous propòsits per al nou curs… menjar millor, fer més exercici, organitzar millor el nostre negoci i, per què no, pensar protegir la nostra empresa d’un possible ciberatac.

Us hem parlat dels ciberatacs més d’una vegada, però volem posar èmfasi en aquest tema perquè creiem que ara és un bon moment per plantejar-se la importància de tenir protegit el vostre negoci de la ciberdelinqüència.

Segons l’informe del primer trimestre del 2023 de l’empresa Check Point Software Tecnologies, a Espanya es fan una mitjana de 1.252 ciberatacs per setmana. Una xifra que no deixa d’ascendir i que tant afecta el sector privat com el públic, com ara el cas recent del ciberatac a l’Ajuntament de Sevilla.

Amb aquestes dades, no creieu que és important protegir la vostra empresa davant d’un possible ciberdelicte?

Avui us volem parlar de les principals cobertures de l’assegurança ciber, encara que com sempre, aquestes poden dependre segons la pòlissa que tingueu contractada:

  • Cobertura dels costos legals i les indemnitzacions en cas que tercers presentin demandes contra la vostra empresa per violació de dades, difamació en línia, infracció de drets d’autor o altres responsabilitats legals relacionades amb la ciberseguretat.
  • Cobertura de les despeses relacionades amb el pagament de rescats en cas de ser víctima d’un atac de ransomware o d’un altre tipus d’extorsió cibernètica.
  • Cobertura de les pèrdues financeres derivades de la interrupció del vostre negoci a causa d’un ciberatac, incloent-hi despeses addicionals incorregudes per recuperar operacions normals.
  • Cobertura dels costos de restauració i recuperació de sistemes i dades després d’un atac cibernètic.
  • Protecció contra problemes causats per proveïdors o socis comercials que puguin afectar la seguretat cibernètica de l’empresa.
  • Ajuda a cobrir els costos de relacions públiques i esforços per restaurar la reputació de lempresa després dun incident cibernètic.
  • Cobreix els honoraris legals i els costos de defensa en cas de litigis relacionats amb ciberatacs.

Aquestes només són algunes de les cobertures que pot incloure una pòlissa de ciber per a empreses o organitzacions. Si com a empresaris/es esteu interessats/des en una, a Cobertis comptem amb un departament especialitzat per assessorar-vos i oferir-vos el producte assegurador que millor encaixi amb les vostres necessitats.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *