Un espai per als brokers a la nova web de Cobertis

Blog > Cobertis > Un espai per als brokers a la nova web de Cobertis

Integrar-se és créixer, és iniciar el camí cap a l’expansió. I és positiu tant per als que s’integren a una corredoria com per als qui els reben. A Cobertis ho sabem prou bé, comptem ja amb cinc oficines i vam tancar el 2017 amb un creixement del 18% amb la integració de dues corredories més: Benvisa i Bellver. En total, ja comptem amb 27 professionals, treballem amb més de 40 companyies nacionals i internacionals i tenim 20.000 clients.

Però volem continuar sumant talent. És per això que us animem, brokers, a unir-vos a Cobertis. Amb aquest objectiu, hem dedicat un espai especial a la nostra nova web per a vosaltres, on ens podreu conèixer i hi podreu consultar tots els avantatges que suposa integrar-se a la nostra empresa.

Condicions econòmiques immillorables, centralització de les tasques administratives, una marca de prestigi i solvent, tarificació immediata, productes exclusius, formació inicial i continuada, ràpida gestió de la informació dels clients, liquidacions mensuals clares, reducció de costos, assistència al client a través de les oficines de Cobertis, suport tècnic, màrqueting online i offline, comunicació comercial, informació actualitzada del sector… Aquests són alguns dels beneficis que comporta la integració a Cobertis.

A més, el nostre pla d’innovació, que actualitzem anualment, aposta per la constant inversió en innovació i tecnologia, amb eines que contribueixen a una millor gestió, tant dels nostres col·laboradors com dels nostres treballadors i clients.

Entra i descobreix-les tu mateix aquí

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *