Vacances sense ensurts? Contracta la teva assegurança de viatges 

Blog > Particulars > Vacances sense ensurts? Contracta la teva assegurança de viatges 

S’acosten les vacances d’estiu i molts de nosaltres comencem a planificar-les. Habitualment, el primer que acostumem a buscar és informació sobre el destí del nostre viatge, els vols, ofertes d’allotjament… Però hi ha un producte que freqüentment ens oblidem o deixem per l’últim moment, ens referim a l’assegurança de viatge. Això sol succeir pel desconeixement dels seus avantatges; per no ser conscients dels riscos de viatjar o simplement, perquè no volem incrementar el preu final de les nostres vacances. 

Però i si ocorre qualsevol problema o contratemps quan estem fora? Inevitablement es poden produir incidents com una demora o cancel·lació dels vols, pèrdua de l’equipatge, trobar-nos malament… Tot això ens pot complicar els nostres dies de descans. En aquest sentit, tant si ens quedem per aquí com si viatgem per Europa o a un país més llunyà o exòtic, és recomanable curar-nos en salut i fer-ho amb una assegurança de viatge, adaptada a les característiques del destí i durada del viatge.

Com ens pot ajudar l’assegurança de viatge?

Les incidències més habituals que podem trobar-nos quan estem fora de casa i a les quals, la nostra assegurança ens pot donar una resposta eficient, en funció de cada circumstància són: 

  • Problemes de salut. Inevitablement, quan estem de viatge, ens podem posar malalts o tenir una emergència mèdica. Si comptem amb una assegurança d’aquest tipus, podem estar tranquils sabent que rebrem l’atenció sanitària necessària. Cal dir que a l’estranger, les polítiques sanitàries són diferents de les espanyoles i a vegades, la nostra Targeta Sanitària no tindrà efectes en alguns països europeus –i no tindrà cap efecte fora de la UE-. Per tant, això pot suposar una elevada despesa econòmica,  si necessitem ser atesos a l’estranger, sobretot a destins com els Estats Units o Àsia.
  • Cancel·lació de vols. Sens dubte, que cancel·lin el nostre vol pot arruïnar-nos tot el viatge. Però, si comptem amb una assegurança de viatge, totes les despeses de cancel·lació quedaran cobertes, en cas d’anul·lació del mateix. Així tindrem la possibilitat d’agafar un altre vol per poder arribar al nostre destí l’abans possible.
  • Equipatge perdut. Arribar al nostre destí de vacances i que no aparegui la nostra maleta o bé, que ens hagin robat part del que contenia és tot un disgust. Ara bé si disposem d’una pòlissa de viatge, ens indemnitzaran en funció dels límits previstos. A més, la companyia acostuma a ajudar-nos a localitzar l’equipatge i a enviar-nos-el a casa nostra o fins i tot, pot oferir-nos assessorament sobre com presentar una denúncia. En algunes ocasions, aquesta cobertura és més extensa i ens poden indemnitzar, fins i tot si els objectes robats que estaven a l’habitació de l’hotel o a l’interior del nostre cotxe.
  • Canvi de plans. La vida dóna moltes voltes i pot ser que després d’organitzar un viatge, preparar les dates, la destinació i tenir-ho tot a punt…, sorgeixin imprevistos que ens obliguin a cancel·lar la nostra escapada. Ara bé si comptem amb la nostra assegurança, podrem recuperar part de la nostra inversió.

A més, si voleu anar de vacances a destinacions més internacionals, cal que tingueu en compte que determinats països exigeixen tenir una assegurança de viatge per entrar al seu territori. Per exemple, Iran i Rússia ho demanen com a requisit per poder expedir el visat de turista.

En definitiva abans de sortir fora, no us oblideu de contractar una assegurança de viatge adequada a les vostres vacances. Lògicament, no necessitarem les mateixes cobertures si anem a la costa o marxem de creuer que si fem una escapada al Tibet o a l’Índia. 

Si teniu qualsevol dubte, a Cobertis podem assessorar-vos sobre les millors opcions, perquè res us impedeixi gaudir de les vostres merescudes vacances!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *