Viatjaràs per visitar familiars aquestes festes? No t’oblidis de la teva assegurança de viatge

Blog > Particulars > Viatjaràs per visitar familiars aquestes festes? No t’oblidis de la teva assegurança de viatge

La màxima d’aquest Nadal és que ens quedem a casa però, no pateixis, perquè aquestes festes també es podran celebrar amb la família, amics i propparents que viuen a altres comarques o comunitats autònomes. És a dir, tal com ha indicat el Ministeri de Sanitat, en aquests casos, es farà una excepció i es permetrà la mobilitat durant els dies nadalencs, per tal que puguem visitar els nostres familiars. Això sí, amb restriccions per minimitzar el risc de contagis i evitar una nova onada de la pandèmia al gener.

Cal assenyalar que la majoria de comunitats autònomes permetran que ens puguem desplaçar en dates assenyalades com el 24 i 25 de desembre; 31 de desembre i 1 de gener i el 6 de gener a les llars dels nostres éssers estimats. Òbviament, per tal d’evitar la propagació del virus, no es permetrà la mobilitat per motius de turisme o els viatges a les segones residències.

Una altra mesura que es flexibilitzarà durant els dies centrals d’aquestes dates és el toc de queda nocturn. A les nits del 24 i el 31 de desembre, les comunitats i ciutats autònomes poden endarrerir el començament de la limitació de la mobilitat nocturna fins a tot tardar a les 1.30 hores i únicament per permetre el retorn al domicili. Així tenim una mica de marge per celebrar aquestes festivitats amb els nostres. 

Ara bé, en aquestes anades i tornades als domicilis dels nostres familiars, hi ha un aspecte clau: portar amb nosaltres una bona assegurança d’assistència en viatge. Tant si has d’agafar un avió -perquè vius fora-, com un autobús, ferrocarril o cotxe per tornar a casa per Nadal, val la pena que portis amb tu aquest tipus de pòlissa. Així t’estalviaràs mals de cap i estaràs cobert davant de qualsevol imprevist.

Independentment de què facis més o menys quilòmetres, és aconsellable anar segurs, perquè hi ha determinats riscos que poden succeir. Com, per exemple, la pèrdua de l’equipatge, endarreriment del teu vol… Són moltes les coses que es poden torçar durant un viatge, per això, és recomanable anar preparats.

A més, és important saber que algunes cobertures relacionades amb el viatge estan vinculades a l’existència d’un bitllet de transport. Aquesta és la raó per la qual l’assegurança ha de contractar-se abans de sortir, és a dir, al mateix temps que es compra el bitllet. Un exemple és la cobertura de les despeses de cancel·lació del viatge. Molts proveïdors de transport permeten adquirir un bitllet amb dret de cancel·lació a canvi d’un suplement.

D’aquesta manera, tant si es tracta d’una cancel·lació del viatge de tren, autocar o avió, et perden les maletes o, esperem que no succeeixi, però tens la mala sort d’ensopegar i fer-te mal, mentre viatges… Si portes la teva assegurança, pots estar tranquil. Sens dubte, així, sí que és un plaer viatjar.

D’altra banda, si tens clar que aniràs amb el teu vehicle, et recomanem que portis al dia la teva assegurança de cotxe; doncs, en cas de qualsevol imprevist (una punxada, avaria,…) puguis rebre l’assistència que necessitis.

Així doncs, aquest Nadal, vagis on vagis a visitar els teus familiars, porta amb tu les pertinents assegurances de viatge i cotxe, així estaràs protegit davant de qualsevol contratemps. Una manera d’assegurar-te que tot vagi sobre rodes i puguis arribar sense problemes al teu destí i celebrar amb els teus aquestes dates tan entranyables.

Si tens dubtes sobre aquestes pòlisses, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *