Accedeix al teu espai personal

Blog > Particulars > Accedeix al teu espai personal

Ja has descobert el nou espai personal dels clients de Cobertis? Des de l’àrea e-client de la nova web de Cobertis podràs accedir a la teva informació. Es tracta d’una plataforma que et permet consultar i gestionar les pòlisses que has contractat amb nosaltres, veure i modificar la informació del teu perfil personal i disposar en tot moment de les dades de contacte de Cobertis.

L’espai és totalment protegit i segur, només hi podràs accedir amb un nom d’usuari i una contrassenya. La nostra voluntat és facilitar als nostres clients que en tot moment puguin conèixer l’estat de les seves pòlisses i potenciar les nostres relacions amb ells amb noves eines i nous sistemes tecnològics que ens permeten millorar la gestió dels serveis que els oferim.

Si no t’has registrat encara al teu espai personal e-client pots fer-ho des d’aquest enllaç: http://eclient.cobertis.com/

Aquesta eina se suma a d’altres que ja fa temps que oferim als nostres clients, com ara l’app de Cobertis, una plataforma per a iOS i Android que permet sol·licitar assistència des del mòbil. L’has provat? Clica aquí.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *