Accedeix al teu espai personal

Blog > Particulars > Accedeix al teu espai personal

Ja has descobert el nou espai personal dels clients de Cobertis? Des de l’àrea e-client de la nova web de Cobertis podràs accedir a la teva informació. Es tracta d’una plataforma que et permet consultar i gestionar les pòlisses que has contractat amb nosaltres, veure i modificar la informació del teu perfil personal i disposar en tot moment de les dades de contacte de Cobertis.

L’espai és totalment protegit i segur, només hi podràs accedir amb un nom d’usuari i una contrassenya. La nostra voluntat és facilitar als nostres clients que en tot moment puguin conèixer l’estat de les seves pòlisses i potenciar les nostres relacions amb ells amb noves eines i nous sistemes tecnològics que ens permeten millorar la gestió dels serveis que els oferim.

Si no t’has registrat encara al teu espai personal e-client pots fer-ho des d’aquest enllaç: http://eclient.cobertis.com/

Aquesta eina se suma a d’altres que ja fa temps que oferim als nostres clients, com ara l’app de Cobertis, una plataforma per a iOS i Android que permet sol·licitar assistència des del mòbil. L’has provat? Clica aquí.

Cobertis
The author: Cobertis
No comments to read

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *