Anàlisi dels riscos d’una empresa

Blog > Empreses > Anàlisi dels riscos d’una empresa

El mes passat us parlàvem al nostre blog sobre com des de Cobertis podem ajudar la vostra empresa a la gerència de riscos.

Com a resum, us parlàvem que tota empresa i activitat comporta una sèrie de riscos que poden afectar la continuïtat econòmica de la vostra empresa (i fins i tot la vostra pròpia).

Avui volem ampliar-vos un dels punts en què us expliquem que Cobertis podem ajudar a la vostra empresa: l’anàlisi objectiu dels possibles riscos del vostre negoci, amb què podem pronosticar les amenaces amb potencial d’afectar l’exercici de l’activitat.

Quan fer-ho?

L’ideal és que aquest pas es faci a l’inici de qualsevol projecte, a l’etapa de planificació i avaluació de viabilitat.

En aquest punt, podem identificar, reconèixer i comprendre els possibles contratemps i perills que podrien sorgir durant el projecte. A més, ens permet avaluar la probabilitat que passin i l’impacte que podrien tenir en els objectius i resultats esperats.

Tot i així, des de Cobertis us oferim aquesta anàlisi com a punt de partida del nostre assessorament, encara que la vostra activitat ja estigui en marxa. De fet, per oferir-vos les pòlisses que cobreixin els riscos del vostre negoci, sigui quina sigui la teva mida i tipus, abans els hem de conèixer i, per tant, és un aspecte indispensable a la nostra feina.

Quins aspectes tenim en compte?

Per part nostra, és fonamental comprendre el sector en què la vostra empresa opera. Cada indústria té riscos particulars; per exemple, una fàbrica de productes químics enfronta desafiaments diferents als duna empresa de construcció. Aquesta anàlisi contextual ens permet anticipar els tipus de riscs específics del sector.

Però més enllà dels riscos de cada sector, des de Cobertis també examinem els processos productius de la vostra empresa; si cal, coneixem les vostres instal·lacions i la vostra activitat al detall per poder classificar els riscos que poden afectar el vostre negoci.

En definitiva, el nostre departament de gerència de riscos analitzarà al detall la vostra empresa amb l’objectiu de prendre mesures oportunes en matèria d’assegurances per fer front als possibles incidents que puguin ocórrer.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *