Com podem ajudar a la vostra empresa en la gerència de riscos?

Blog > Empreses > Com podem ajudar a la vostra empresa en la gerència de riscos?

Com a empresaris/àries, sabreu que tota empresa i activitat comporta una sèrie de riscos. En funció del vostre negoci, els riscos poden ser més o menys elevats, però el cert és que hi ha molts esdeveniments adversos que poden afectar la continuïtat econòmica de la vostra empresa (i fins i tot la vostra pròpia).

En aquest sentit, l’assegurança és la vostra millor aliada per cobrir els riscos a què es pot enfrontar la vostra empresa.

Potser en alguna ocasió us heu preguntat què és el més important assegurar, o bé si es poden assegurar tots els riscos del vostre negoci (donant per fet que els coneixeu tots).

En relació a això, comptar amb l’assessorament de professionals en gerència de riscos és clau, ja que us resoldrà molts dubtes i us donarà tranquil·litat.

Sigui quin sigui el vostre àmbit d’activitat, des de Cobertis podem encarregar-nos de la gerència de riscos de la vostra empresa, és a dir, prendre les mesures oportunes en matèria d’assegurances per fer front als possibles incidents que puguin ocórrer.

Com ja us expliquem en aquest article, hi ha diferents assegurances que tota empresa hauria de tenir, però com treballem a Cobertis perquè la vostra empresa tingui els que millor cobreixen la seva activitat?

  • Analitzem objectivament i al detall tots els possibles riscos del vostre negoci.
  • Us oferim les pòlisses que els cobreixin, amb les garanties i les clàusules necessàries.
  • Ens encarreguem de comprovar que no tingueu més assegurances de les convenients, i que no es solapin (fet força habitual si es desconeixen totes les garanties).
  • A més, actualitzem anualment les pòlisses contractades en funció dels canvis que hagin pogut succeir (activitat, treballadors, edificis, etc.).
  • Us plantegem les mesures perquè no es produeixin determinats sinistres.
  • Donat el cas, ens encarreguem de tots els tràmits i us acompanyem durant la gestió dels sinistres, per a què vosaltres no us hagueu de preocupar de res (gestió amb pèrits, advocats, reparadors, etc.).

Dit això, si com a empresaris/àries voleu tenir la certesa que els riscos de la vostra empresa estan coberts adequadament, contacteu amb nosaltres i ens encarregarem de proporcionar-vos una bona gerència de riscos.

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *