Quines assegurances necessita la teva empresa?

Blog > Empreses > Quines assegurances necessita la teva empresa?

Tenir una empresa comporta una sèrie de riscos que, sovint, com a empresaris, ens poden passar per alt si no comptem amb un bon assessorament. Tots coneixem les assegurances més “populars” amb què ha de comptar tot negoci i que cobreixen els riscos més “comuns”, però de vegades, des de Cobertis ens trobem amb empreses que desconeixen les possibilitats de cobertura d’algunes assegurances davant dels riscos de la seu negoci.

Per això, avui volem oferir-vos una guia de les principals assegurances amb què creiem que hauria de comptar tota empresa, encara que, evidentment, dependrà de cada negoci, dels seus riscos i de la seva situació.

En aquest cas, a Cobertis comptem amb un departament especialitzat en empreses, que analitza amb detall els riscos de cada negoci, per assessorar-vos pel que fa a assegurances i cobertures. Per una banda, perquè la vostra empresa tingui tots els riscos coberts; i de l’altra, per actualitzar les vostres pòlisses anualment si la situació ho requereix.

Assegurances obligatòries

  • Responsabilitat Civil. Cobreix els danys a tercers que l’empresa ocasioni.
  • Accidents. Segons el conveni, és obligatòria per a totes les empreses que comptin amb treballadors. En la majoria dels casos és de caràcter col·lectiu i cobreix tots els empleats davant d’accidents, incapacitat permanent o mort. Us en parlàvem aquí.
  • Vehicles.
  • Decennal. Exclusiva per al sector de la construcció ja que garanteix qualsevol incident que es pugui produir en un habitatge o un edifici fins a una dècada posterior a la seva edificació, així ho recull la Llei d’ordenació de l’edificació (LOE).

Assegurances recomanables

  • Multirisc. Normalment són específics per a pimes i comerços que comptin amb oficines o locals, i cobreixen els danys ocasionats per accidents (robatori, inundacions, incendis…), segons les garanties i els límits que estableixi la pòlissa.
  • Ciber. Aquestes pòlisses poden cobrir la suplantació d’identitat, robatoris de dades, atacs de hackers, assistència tècnica i responsabilitat civil si el dany és a tercers, i les despeses daquests ciberatacs. També la RC de l’empresari com a propietari de les dades de la seva empresa.
  • D&O. És una assegurança de responsabilitat civil exclusiva per a directius, alts càrrecs i propietaris. Al següent article us explicàvem els seus beneficis.
  • Defensa jurídica per a negocis. Amb aquesta assegurança, davant de qualsevol contratemps o dubte, comptareu amb un advocat de lliure elecció que s’encarregarà de tot, us assessorarà i resoldrà els problemes legals que pugui tenir el vostre negoci.

En definitiva, si tens una empresa i necessites posar en ordre les assegurances, des de Cobertis t’ajudem a fer-ho. Contacta’ns i t’assessorarem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *