Aspectes a tenir en compte en la renovació de les assegurances per a pimes

Blog > Empreses > Aspectes a tenir en compte en la renovació de les assegurances per a pimes

Arriba el final de l’any, època en què, majoritàriament, les pimes solen renovar les assegurances. Moltes vegades, ens trobem que algunes empreses esperen a la renovació automàtica de les seves pòlisses, sense valorar alguns aspectes que, des de Cobertis, recomanem tenir en compte.

Sabem que moltes petites i mitjanes empreses creuen que abans de la renovació és el moment de renegociar preus i cobertures, però més enllà d’aquests aspectes, hi ha alguna cosa més important que les pimes han de tenir en compte, i és si la seva situació durant l’any , i per tant els seus riscos, han canviat.

Durant l’any en curs, poden haver canviat el nombre de treballadors amb què compten, el volum de maquinària, les instal·lacions o les activitats que duen a terme, o fins i tot les xifres de facturació. Tots aquests canvis s’han de tenir en compte a l’hora de renovar una assegurança per a pimes, ja que, com no ens cansem de dir a Cobertis, les assegurances cobreixen aquells riscos que estan declarats i acceptats al contracte de l’assegurança. Per tant, si la situació ha canviat, l’assegurança també ho ha de fer.

En aquest sentit, des de Cobertis us ho posem fàcil, perquè disposem d’un departament especialitzat en gerència de riscos per a empreses, que s’encarrega d’estudiar i analitzar els riscos i les situacions de cadascun dels nostres clients perquè comencin l’any amb les assegurances en ordre. Des del nostre departament, els nostres experts s’encarreguen d’identificar els factors de risc que poden afectar les empreses, prevenir-los, retenir-los o transferir-los i, en última instància, tractant els sinistres perquè quan passin causin el menor dany possible.

Així que, si com a empresaris compteu amb assegurances que cal renovar a finals d’any (RC, cyber, accidents, multirisc…), us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres per poder analitzar la situació actual de la vostra empresa, i , si cal, modificar les vostres assegurances, perquè pugueu exercir la vostra activitat amb total tranquil·litat.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *