Autònom, quines assegurances necessites?

Blog > Particulars > Autònom, quines assegurances necessites?

L’any passat, a Espanya, hi havia més de 3 milions d’autònoms, segons dades del Ministeri de Treball i Afers Socials.

Del total, el 73,54% es dedica al sector serveis, l’11,54% a la construcció, el 10,8% a l’agricultura i el 4,1% al sector indústria. Sectors molt diferents entre si, però amb alguna cosa en comú: tots tenen riscos que protegir.

Per això avui us volem parlar d’algunes assegurances que necessiten els autònoms:

  1. Assegurança de Responsabilitat Civil Professional: Podríem dir que aquesta assegurança és essencial per a tots els autònoms. Cobreix els danys o els perjudicis que puguin sorgir per errors professionals, omissions, negligències o qualsevol altre tipus de reclamació relacionada amb l’activitat laboral.
  2. Assegurança de Baixa Laboral: L’assegurança de baixa laboral proporciona una compensació econòmica a l’autònom en cas d’incapacitat laboral temporal per accident o enfermetat. Això ajuda a cobrir les despeses fixes i a garantir que no patirà pèrdues significatives d’ingressos durant períodes dabsència laboral. Us explicàvem els seus beneficis aquí.
  3. Assegurança de Jubilació: Encara que no és obligatòria, una assegurança de jubilació és fonamental per a garantir ingressos estables a l’etapa de jubilació.
  4. Assegurança de Vehicle: Per a aquells autònoms que utilitzin vehicles a la seva activitat professional, aquesta assegurança és crucial. També es poden incloure extensions específiques per a cobrir els béns transportats, accidents personals i assistència a la carretera.
  5. Assegurança de Negoci: Es tracta d’una assegurança multirrisc que pot cobrir danys per aigua, robatori, incendi, béns refrigerats, RC, vidres… depenent del negoci i de les garanties contractades. És essencial per garantir la continuïtat del negoci i la protecció del patrimoni de l’autònom.
  6. Assegurança de Defensa Jurídica: Davant de qualsevol contratemps, dubte, o la necessitat de solucionar qualsevol incidència legal relacionada amb la seva activitat professional, comptarem amb l’assessorament d’un advocat.

És obvi que en funció de l’activitat que cada autònom exerceixi, també hi haurà riscos més específics que cobrir. Per això, des de Cobertis us oferim assessorament personalitzat per oferir-vos aquelles assegurances que necessiteu amb les millors condicions.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *