Cobertis integra la cartera del corredor Eustaqui Cobacho

Blog > Cobertis >  Cobertis integra la cartera del corredor Eustaqui Cobacho

2022 és l’any de Cobertis Next, el programa d’expansió de la corredoria Cobertis. Aquest novembre s’ha fet efectiva la integració de la cartera del corredor d’assegurances Eustaqui Cobacho Antunez. Amb gairebé 40 anys d’experiència al sector assegurador, ECA (inicials sota les quals s’anomenava la seva pròpia empresa), ha passat a formar part de Cobertis, concretament a les seves oficines de Barcelona.

La integració s’ha dut a terme a través del programa d’expansió Cobertis Next, que permet a altres professionals del sector de les assegurances fer un salt qualitatiu en el seu negoci o bé traçar-ne un pla de continuïtat en cas de jubilació.

A partir d’aquest mes, Eustaqui Cobacho ja forma part de l’equip de Cobertis, que a més del prestigi de la mateixa, es distingeix per la facilitat en els processos, la potent acció comercial, pels productes exclusius que té acordats amb les principals companyies, la seva forta inversió tecnològica, i per la seva presència a diferents punts del territori.

Amb aquesta, ja són tres les integracions que Cobertis ha dut a terme aquest any, arribant a assolir les comissions fins a sobrepassar els 3.2 milions d’euros.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *