Consells per a prevenir robatoris a la llar durant les vacances

Blog > Particulars > Consells per a prevenir robatoris a la llar durant les vacances

Arriben les vacances d’estiu, època desitjada per molts per sortir de la rutina, viatjar i anar-se’n de vacances. Però lamentablement, també és l’època en què es produeixen més robatoris a les llars. Els mesos de juny a setembre, els robatoris en habitatges s’incrementen un 6.7% segons dades d’UNESPA, i l’agost és el mes amb més incidències en aquest àmbit.

A Cobertis sabem que cada cop hi ha més consciència sobre la necessitat de protegir les llars tot l’any, però avui volem compartir alguns consells a dur a terme abans i durant les vacances d’estiu per evitar robatoris a casa, segons els consells dels Mossos d’Esquadra.

  • Abans de sortir, comproveu que portes i finestres queden ben tancades, sobretot les que donen a patis i jardins.
  • Si la porta principal no està blindada, és recomanable que almenys tingui dos punts de tancament i que no hi hagi buit entre la porta i el terra.
  • Eviteu deixar les persianes completament tancades.
  • No desconnecteu totalment l’electricitat, el timbre de la porta desconnectat és un indici d’absència.
  • És recomanable l’ús de temporitzadors de llums perquè s’encenguin i s’apaguin simulant que hi ha vida a casa. Si no és possible, també podem demanar a algun familiar o amic que vagi a casa nostra per simular que hi ha activitat.
  • En una època en què tots volem mostrar on som de vacances a les xarxes, és més que recomanable evitar aquesta pràctica. La discreció, en aquest cas, pot ser el vostre millor aliat.
  • Abans de sortir, anoteu i feu inventari de tots els objectes de valor que deixeu a casa i feu-los fotos.
  • A més de totes aquestes recomanacions pràctiques, des de Cobertis també us recomanem comptar amb una bona assegurança de llar.

Per què? La majoria d’assegurances de llar cobreixen els danys ocasionats a la vivenda (o continent) com a conseqüència d’un robatori. És a dir, si els lladres trenquen finestres, portes o malmeten en alguna part del continent, l’assegurança de la llar es farà càrrec dels danys. Ara bé, no totes les assegurances cobreixen el contingut, així que us recomanem revisar bé les garanties abans de sortir de vacances.

A Cobertis us podem assessorar sobre aquest tipus d’assegurances, i en cas que les necessiteu, oferir-vos el que millor encaixi amb les vostres necessitats. Contacteu amb nosaltres i us atendrem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *