Consells entre companys per a la tornada a la feina després de les vacances d’estiu

Blog > Cobertis > Consells entre companys per a la tornada a la feina després de les vacances d’estiu

Les vacances ens han de servir per a relaxar-nos, desconnectar, divertir-nos i gaudir d’uns dies en família i amb els amics. 

Però desprès arriba el moment de la tornada al treball, la rutina del dia a dia… aquí teniu alguns consells, per si voleu aplicar-los.

  • Siguem optimistes. És un privilegi, no tothom tindrà la mateixa sort que nosaltres de fer vacances i tornar a la feina.
  • Noves metes i objectius. Tornar amb les piles carregades ens ajudarà a canalitzar tota l’energia per a aconseguir-ho, posar-nos uns terminis per complir les tasques i aconseguirem treballar més relaxats.
  • Reorganitzar i redecorar el teu espai de treball. Canviar coses de lloc o posar fotos noves de les vacances ens ajudarà a veure el nostre entorn d’una manera diferent i afrontar la nostra jornada de feina amb més ganes, per ser un espai fresc i diferent.
  • La planificació serà la nostra millor aliada. La nostra tornada a la feina és el moment ideal per reorganitzar la nostra planificació habitual de tasques. Utilitza un calendari i col·loca les tasques, segons la seva prioritat. Podem començar el dia amb les tasques que més ens agradin i alternar-les amb les que més mandra ens facin.
  • Mou-te. Evitar estar tot el dia sense aixecar-nos de la cadira i buscar qualsevol motiu per caminar per la oficina. Fer “brainstormings” amb els companys…
  • I per últim practicar esport de qualsevol mena, una dieta sana i dormir, com a mínim, 8 hores.

Tot això ens ajudarà una mica en la tornada a la feina.

 

Joan Riera

Gestor Personal

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *