Consells per a estalviar després de l’estiu

Blog > Particulars > Consells per a estalviar després de l’estiu

Després de les vacances d’estiu, que alguns ja senten molt llunyanes, arriba el setembre com el mes en què molts tornem a marcar-nos nous propòsits per al curs. I encara que, si teniu fills en edat escolar, no és un mes lliure de despeses extres; aquest és bon moment per començar a establir alguns hàbits d’estalvi, si és una de les vostres fites aquest any.

Aquesta setmana a Cobertis us portem alguns consells pràctics que us poden venir bé per estalviar diners cada mes:

  • Fer un registre de les despeses mensuals. Ja sigui en un full de càlcul o mitjançant alguna aplicació, la base per començar a estalviar és saber quines són les despeses mensuals, tant si són fixes, com temporals o excepcionals. D’aquesta manera, sabreu quina és la vostra capacitat d’estalvi mes a mes.
  • Fixar metes d’estalvi. En funció del resultat del punt anterior, podreu veure amb facilitat quina quantitat de diners podeu estalviar de manera còmoda. Us recomanem establir metes “fàcils” d’assolir, i prendre-les com una despesa fixa. És molt millor estalviar poc cada mes, que començar estalviant molt però de manera inestable.
  • Analitzar bé les necessitats de compra i comparar-les. Sembla un punt obvi, però no ho és. A més de les compres recurrents i necessàries, moltes vegades comprem per impuls, sense pensar-hi. Per això recomanem, abans de comprar, analitzar si realment cal fer-ho, si podem esperar un temps, o bé si podem decantar-nos per una opció més econòmica.
  • Controlar el consum d’energia a casa. La llum, el gas o l’aigua són conceptes en què no podem evitar gastar diners cada mes. El que sí que podem fer és controlar-ne el consum, perquè les factures d’aquests subministraments no ens suposin una despesa més elevada del que és comú.
  • Eliminar despeses prescindibles. D’entre totes les despeses que hem anotat al nostre full de càlcul, segur que moltes són prescindibles. Anota quins són i decideix si vols desfer-te’n algun.

Aquestes són algunes de les pràctiques que es poden dur a terme per poder estalviar una mica cada mes. Una altra opció, és contractar una assegurança d’estalvi amb què fixar-vos una quantitat mensual fixa a estalviar de manera automàtica.

A Cobertis comptem amb un equip d’experts en aquest tipus d’assegurances, que us assessorarà i oferirà el producte d’estalvi que encaixi millor amb les vostres necessitats, actuals i de futur.

Contacteu amb nosaltres si voleu començar a estalviar!

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *