L’assegurança que necessites com a autònom

Blog > Empreses > L’assegurança que necessites com a autònom

Ens hem trobat davant d’una situació excepcional, deguda a la COVID-19. La mateixa que ha provocat que una gran quantitat d’autònoms i treballadors liberals hagin quedat paralitzats, sense feina i amb un futur incert. Molts d’ells no només pateixen i han patit el tancament del seu negoci, sinó que també s’han posat malalts per aquesta pandèmia que a tots ens ha agafat desprevinguts.

Així mateix, també ha sigut, és i pot ser preocupant que aquests siguin baixa per una malaltia, pandèmia, sigui o no de treball, de qualsevol mena. Motiu que impedeix exercir la seva activitat, i no tinguin ingressos.

Per aquest, entre altres motius, és interessant obtenir una assegurança de baixa laboral, en la que es garanteix una prestació econòmica diària en el cas d’incapacitat laboral. Les franquícies d’aquestes assegurances són variades, podent ser de 0,3,7,10… i fins a trenta dies. Amb aquesta l’assegurança de baixa laboral no es requereix reconeixement mèdic previ, però si és important que el qüestionari de salut que cal complimentar, sigui totalment correcte i verídic. La cobertura que s’ofereix és immediata, sempre quan la patologia no sigui preexistent.

Assegurança de baixa laboral complerta des dels 16 fins als seixanta-cinc anys.

Dins de les opcions que contempla aquesta assegurança, també es pot incloure la baixa per hospitalització, com a conseqüència de patir una malaltia o accident, fins a un màxim de 300 € /diaris.

D’altra banda, aquesta assegurança no deixa de costat a les dones embarassades, per què l’embaràs, part i postpart, tindran cobertura, amb una carència de dotze mesos.
Està clar que aquesta assegurança té exclusions, totes en tenen, com per exemple les preexistències, malalties produïdes per alcohol, toxicomania… Com també algunes professions que estan excloses per a la contractació.
En aquest punt, ens trobem amb la part més preocupant per a molts autònoms, el seu dubte i preocupació de tenir cobertura en el cas de patir una pandèmia com la que estem vivint actualment. Fins ara, això no estava inclòs en aquest tipus de pòlisses, però actualment es dóna, opcionalment, una cobertura limitada a la pandèmia produïda per la SARS-COV2, amb una carència de trenta dies.

Una assegurança que tot autònom hauria de tenir en el calaix de la seva vida. Amb ella es pot tenir la tranquil·litat que en cas de no exercir la seva activitat, per malaltia i/o accident, i no tenir uns ingressos, pot ser un equilibri econòmic ajudant a cobrir aquelles despeses periòdiques i que no es poden ajornar.

A Cobertis, us podem informar i aconsellar sobre aquesta assegurança, que us cobrirà, com a autònoms, en el cas de baixa laboral.

 

Maria Esther Tomàs

Gestora personal

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *