Robatoris en negocis durant les vacances, com prevenir-los?

Blog > Empreses > Robatoris en negocis durant les vacances, com prevenir-los?

Els mesos d’estiu són els preferits per a la majoria d’empreses i negocis per baixar la persiana i gaudir de les merescudes vacances. Lamentablement, però, també és l’època de l’any preferida dels lladres, que aprofiten la manca d’activitat per delinquir.

Un petit furt o robatori pot tenir un gran impacte en els comptes de les pimes, ja que la pèrdua de matèries primeres, productes o diners pot repercutir seriosament a l’economia.

I és que els petits negocis, botigues, supermercats o joieries solen estar al punt de mira dels lladres durant l’estiu. Per això, avui us compartim alguns consells de les autoritats bàsics per evitar robatoris al vostre negoci i protegir-lo durant les vostres vacances.

  • Reviseu que les portes i finestres quedin ben tancades
  • Poseu sistemes de seguretat visibles. Comptar amb una alarma és gairebé indispensable, però si a més a més es veu, probablement serà un bon sistema de dissuasió.
  • Protegiu els productes més valuosos amb sistemes de seguretat extres, com una caixa forta o vidrieres de seguretat.
  • Compteu amb bona il·luminació. Encara que tanqueu el negoci i no hi hagi activitat, és recomanable que la façana estigui ben il·luminada per dissuadir els lladres.
  • En cas que la vostra botiga o empresa es trobi a prop d’altres, comuniqueu als vostres “veïns” el tancament per vacances del vostre negoci.
  • A més d’aquests consells, l’assegurança de comerç és una bona manera de protegir el teu negoci o botiga, ja que la garantia per robatori i furt compensa amb una indemnització les conseqüències de sinistres de robatori, furt i espoliació.

Des de Cobertis us recomanem revisar la pòlissa de la vostra assegurança per tenir la seguretat que us protegirà en cas que el vostre negoci sigui assaltat per lladres aquest estiu.

Majoritàriament, aquest tipus d’assegurances inclou:

  • Reposició de claus de lentrada i magatzems.
  • Reparació dels danys que pateixi el negoci per robatori o intent de robatori.
  • Indemnització pels articles robats.

Si voleu més informació sobre aquesta assegurança, contacteu amb nosaltres per anar-vos-en de vacances tranquils.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *