Aquest 2023 posa ordre a les teves assegurances

Blog > Particulars > Aquest 2023 posa ordre a les teves assegurances

Tot i que ja tenim el mes de gener gairebé acabat, les primeres setmanes de l’any són, per excel·lència, les que tots aprofitem per marcar nous reptes i objectius per als mesos que vénen, tant a nivell empresarial com de negoci.

Des de Cobertis us hem parlat en alguna ocasió sobre com ser més productiu a la feina o com mantenir una bona salut mental en el dia a dia, articles que us recomanem rellegir de cara a aquest nou any.

Però més enllà d’això, avui volem parlar-vos sobre les assegurances, la nostra especialitat. Sovint ens trobem amb clients (particulars, autònoms o empreses) que no tenen una fotografia global de les assegurances que tenen contractades, ni tan sols de les cobertures. De vegades, es contracten assegurances en relació amb productes que no són necessaris, altres vegades ho fem per recomanacions de tercers sense analitzar si realment ens calen…

En definitiva, pot succeir que una mateixa persona o empresa tingui contractades diferents assegurances amb cobertures similars i que, en canvi, no tingui contractades les que necessiten pels riscos del seu dia a dia o de la seva activitat.

I aquí és on ve la nostra recomanació per començar l’any amb bon peu i amb la certesa que es tenen contractades les assegurances que es necessiten, ni més ni menys.

Per això, res més important que comptar amb un corredor d’assegurances, una corredoria de confiança que us ajudi a fer aquesta revisió i anàlisi. A Cobertis, us ajudem a això, ia més us assessorem en el cas que vegem que compteu amb assegurances de més. Per exemple, es pot donar el cas que, com a particulars, tingueu contractades dues pòlisses que coincideixin en cobertures. Des de Cobertis ho analitzem i us ajudem a posar ordre.

D’altra banda, com a mediadors, analitzem les vostres necessitats i riscos a què esteu exposats, tant si teniu una empresa, sou autònoms o particulars, i us oferim les assegurances que millor les cobreixin. Sobretot, en el cas de les pimes, pot passar que no es tinguin contractades totes les assegurances necessàries, el nostre departament especialitzat en empreses us ajudarà a analitzar els riscos.

També comparem diferents productes per oferir-vos aquells que millor encaixin amb la vostra necessitat i les vostres possibilitats, entenent i atenent-nos a la vostra conjectura.

A més, en cas de confiar en un corredor d’assegurances, podeu estar tranquils, perquè en cas de sinistre, us acompanyem i els gestionem, defensant els vostres interessos davant dels de la companyia.

En definitiva, aquest és un bon moment per posar sobre la taula les vostres assegurances, analitzar-les i prendre les decisions que millor us convinguin. A Cobertis estem al vostre costat per ajudar-vos amb aquesta tasca, contacteu-nos i us assessorarem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *