Coneixes el nostre departament de Pla de previsió social per a empreses? 

Blog > Empreses > Coneixes el nostre departament de Pla de previsió social per a empreses? 

A Cobertis som conscients que, avui dia, els treballadors valoren determinats beneficis socials abans que una pujada de sou. Per això, disposem d’un departament de Pla de previsió social adreçat a empreses. Oferim productes àmpliament valorats pels empleats com: els plans de Previsió Social Empresarial (PPSE), assegurances de salut col·lectives, d’estalvi, d’accidents o de vida, a mida de les característiques de cada negoci.  

En un moment d’incertesa com l’actual, a causa de l’impacte de la crisi sanitària, aquests tipus de productes encara estan més ben considerats. En el cas dels relacionats amb la jubilació han guanyat adeptes en un any, en què, s’han produït importants canvis fiscals i reformulacions constants del sistema públic de pensions. 

Des del nostre departament, us oferim un pla de previsió social col·lectiu articulat a través d’un contracte d’assegurança que els nostres clients (empreses, autònoms i pimes) constituiran a favor dels seus empleats. Sens dubte, els treballadors cada vegada més demanen aquest tipus d’instrument. Amb tantes reformes, crisis i una major longevitat de la població, lògicament, estan preocupats amb aspectes relacionats amb la seva pensió, com per exemple, l’import que percebran en un futur. 

Altres assegurances col·lectives: salut, vida i accidents  

Ara bé, no és l’única assegurança col·lectiva que posem a disposició dels negocis, amb independència de la seva mida. També oferim altres del tot necessàries com, per exemple:  

L’assegurança col·lectiva de salut. A través d’aquesta pòlissa els vostres treballadors tindran accés a un ampli quadre mèdic, a les millors proves i professionals, disposaran d’atenció personalitzada i capacitat de tria. Tot plegat amb la rapidesa, eficiència i agilitat que caracteritza la sanitat privada. En aquest cas, però, la seva contractació queda condicionada a l’existència d’un nombre mínim de treballadors, normalment 10. A més, el contracte pot variar en funció del nombre i del tipus d’empleats que formin el col·lectiu. 

Pòlissa de vida. Es tracta d’una assegurança que ofereix una indemnització en els casos de mort i invalidesa del col·lectiu assegurat. És renovable anualment i l’edat màxima dels assegurats se situa entre els 65 i els 70 anys. La principal cobertura és la de defunció per qualsevol causa, encara que també s’inclouen la invalidesa absoluta o permanent. 

Accidents. Des de Cobertis, també som conscients que en el nostre dia a dia, tots i totes ens exposem a patir un contratemps. Un perill que depenent del sector empresarial encara s’accentua més. Les nostres assegurances s’adrecen a cobrir els empleats d’una corporació davant del risc de mort o invalidesa absoluta. A més, es poden incorporar altres cobertures addicionals: incapacitat o invalidesa temporal, dietes per hospitalització, despeses d’assistència sanitària, atenció en viatge o infart, entre d’altres. Aquesta pòlissa garanteix, en cas d’accident d’un dels assegurats, el pagament de les indemnitzacions corresponents. Generalment, contractades per als casos d’incapacitat o mort de l’assegurat, al beneficiari o beneficiaris designats. 

En definitiva, oferir aquest tipus de prestacions als empleats és una forma d’adaptar-se a les seves necessitats i fer que se sentin reconeguts per part de l’empresa. D’aquesta manera, s’aconsegueix generar un bon clima laboral i alhora, retenir el millor talent professional. 

En cas de voler oferir aquesta classe d’incentius a la teva plantilla, us podeu posar en contacte amb el nostre departament de Previsió social. Comptem amb un equip de professionals especialitzats que analitzaran la vostra empresa, tenint en compte el volum d’empleats, el sector al qual es dedica, entre altres aspectes. Tot amb l’objectiu d’indicar-vos quines assegurances col·lectives us convenen més. En cas de necessitar assessorament, no dubteu en contactar amb nosaltres! 

 

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *