Dubtes sobre l’assegurança RC per a gossos? A Cobertis ho tenim clar

Blog > Particulars > Dubtes sobre l’assegurança RC per a gossos? A Cobertis ho tenim clar

Portem diverses setmanes rebent diferents informacions (de vegades contradictòries) sobre la Llei del Benestar Animal i l’Assegurança de Responsabilitat Civil per a Gossos. Sabem que, com a propietaris de gossos, podeu estar una mica confosos sobre la necessitat i obligació de contractar una assegurança de RC per als vostres animals, així que des de Cobertis volem ajudar-vos a prendre una decisió.

Abans, tornem a veure els aspectes clau d’aquesta llei que obliga a contractar una assegurança de Responsabilitat Civil per a gossos:

  • El Butlletí Oficial de l’Estat publica, el 29 de març, la Llei 7/2023 de protecció dels drets i el benestar dels animals, que “obliga” els propietaris de gossos a comptar amb una assegurança de Responsabilitat Civil.
  • Abans de la seva entrada en vigor, el 29 de setembre del 2023, el Govern no havia definit el reglament específic complementari necessari per a la seva implementació.

Pel que fa a l’assegurança, un dels dubtes que més ens heu consultat és cobreix aquesta assegurança de llar? La resposta és sí, sempre que ho estableixin les cobertures de la pròpia pòlissa.

Ara bé, com a dia d’avui el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 encara no ha establert el capital mínim que cal assegurar, quan ho faci, convindrà revisar si la pòlissa de la llar arriba a aquest capital, i per tant, si ho cobreix o no.

En resum, ara mateix ens trobem davant d’un interrogant legal i unes setmanes d’incertesa davant aquesta assegurança obligatòria, per la qual cosa des de Cobertis ho tenim clar i recomanem gestionar-ne la contractació.

A partir de tan sols 28€ a l’any, us proporcionarà tranquil·litat davant de les possibles accions del vostre gos i com aquestes poden afectar a tercers. A més, una vegada que la normativa entri en vigor, podreu estar tranquils perquè complireu amb aquest aspecte de la Llei, evitant multes i sancions associades a l’incompliment.

Si voleu conèixer les cobertures de l’assegurança de Responsabilitat Civil per a gossos, us les expliquem en aquest article.

Si, a més, voleu estar tranquils i contractar-ho, podeu fer-ho de forma ràpida en fàcil al següent enllaç.

Davant de qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *