L’assegurança col·lectiva de salut i els seus beneficis

Blog > Empreses > L’assegurança col·lectiva de salut i els seus beneficis

En diferents ocasions, des de Cobertis, us hem parlat dels beneficis que tenen les assegurances col·lectives, tant per a les empreses com per als seus treballadors. Hi ha diferents modalitats d’assegurances col·lectives; en aquest article us parlàvem de les assegurances de vida col·lectives i aquí sobre els plans de previsió social empresarial. Per això avui volem posar èmfasi en una altra tipologia d’assegurances per a les empreses: les assegurances col·lectives de salut.

Si ets empresari/ària, sabràs que oferir aquest tipus d’incentiu a la teva plantilla és un gest que posa en valor la feina dels empleats i el compromís de l’organització amb ells. D’aquesta manera aconseguirem que els empleats se sentin segurs, cuidats i valorats i, en conseqüència, el seu compromís també es veurà reforçat. D’altra banda, la contractació d’aquest tipus d’assegurances és una inversió per a l’organització perquè el cost es dedueix íntegrament de l’impost de societats.

Però més enllà d’aquests beneficis, avui us volem parlar de les característiques de l’assegurança col·lectiva de salut, que principalment cobreix l’assistència sanitària d’un col·lectiu a través de diferents cobertures dels treballadors de l’empresa. Es tracta d´un únic contracte d´assegurança per a tot un col·lectiu, on el prenedor és l’empresa, i els assegurats els seus treballadors.

Quines són les cobertures de l’assegurança col·lectiva de salut?

Majoritàriament, en qüestió de cobertures, les assegurances de salut col·lectives no tenen diferències amb les individuals. Així, com a empresari, amb la contractació d’aquest tipus de pòlisses, estaràs oferint als teus treballadors múltiples beneficis com:

  • Atenció mèdica directa sense llistes d’esperes
  • Llibertat per escollir professionals mèdics dins d’un ampli quadre mèdic
  • Accés a proves mèdiques i hospitals privats
  • Vídeo Consulta mèdica les 24h, els 365 dies de l’any
  • Possibilitat d’estendre l’assegurança mèdica a cònjuges i fills a càrrec (tant si ho fa l’empresa com el treballador)

Aquestes són només algunes de les cobertures bàsiques de l’assegurança col·lectiva de salut, però a més d’aquestes, hi ha la possibilitat d’afegir-ne d’altres específiques. Si vols més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb Cobertis. T’assessorarem i oferirem la millor solució asseguradora per a la teva empresa i els teus empleats.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *