Preguntes i respostes sobre l’assegurança de viatge

Blog > Particulars > Preguntes i respostes sobre l’assegurança de viatge

Fa uns dies us compartíem en aquest article la importància de contractar una assegurança d’assistència en viatge per a les vostres vacances. És la millor manera d’assegurar-vos certa tranquil·litat davant de diferents imprevistos durant els dies que aneu a estar fora.

Avui volem resoldre alguns dubtes que us puguin sorgir abans de la contractació.

  • Viatjarem als Estats Units aquest estiu, aquesta assegurança em cobreix l’assistència mèdica?

Sí, sempre que les vostres cobertures incloguin viatges internacionals. En aquest cas, podeu viatjar amb la tranquil·litat de que si algun membre de la família es posa malalt durant les vacances, podrà ser atès arreu del món.

  • Val la pena contractar-la si no sortirem d’Espanya?

Totalment. Els imprevistos durant les vacances també succeeixen a territori nacional, i encara que, a priori, és més fàcil gestionar-los, l’assegurança d’assistència en viatge us proporcionarà cobertures com assistència mèdica; cerca, localització o enviaments d’equipatges; o servei d’anul·lació de targetes, entre d’altres.

  • Aquesta assegurança ens cobrirà la pèrdua d’equipatge a qualsevol lloc del món?

Exacte. L’assistència en viatge s’encarregarà de fer les gestions per cercar, localitzar i enviar el vostre equipatge en cas de pèrdua.

  • Amb la meva parella marxem de creuer. També ens dóna cobertura a bord?

En aquest cas, ho haureu d’especificar abans de la contractació, però sí, teniu l’opció de contractar una assegurança exclusiva per a creuers.

  • Inclou també assistència veterinària per a la nostra mascota?

Sempre que contracteu l’assegurança d’assistència també per als vostres animals. Aquests solen incloure despeses d’estada de la mascota en cas d’hospitalització de l’assegurat o despeses per trasllat o repatriació, entre d’altres cobertures.

  • Si finalment no puc fer el meu viatge, em cobreix les despeses de cancel·lació?

Si patiu un accident d’última hora i heu d’anul·lar el vostre viatge, l’assegurança us reemborsarà les despeses de cancel·lació.

Aquests són només alguns dubtes que podeu tenir sobre l’assegurança d’assistència en viatge. Si, tot i així, en voleu consultar d’altres, poseu-vos en contacte amb el vostre gestor personal i us les resoldrem. Durant les vostres vacances, millor comptar amb una assegurança de viatge!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *